martes, 15 de octubre de 2024

Como recordo.. ir a un Restaurante aspirante a Estrela Michelin

Recordo que tal vez me "dominaba" algo certo resentemento por condicion de nacemento. Algo en min, rexeitaba todo aquilo que cheiraba algo a exclusividade e inaccesible para todos. Aproveitando unha cea de empresa acudimos a un Retaurante aspirante a Estrela Michelin. Vivimos unha epoca onde todo aquilio que fagas enmarcase dentro de unha Experiencia. Penso que aqueles que tratan de explicar o exito de certos negocios, actividades etc.. chegan a conclusion de que o exito redica en convertilo todo en unha Experiencia... por isto no caso dos restaurantes, a parefernalia enmascara de tal maneira a calidade dos menus que quedas cautivado por causas alleas o principal. O recibimento, un espacio exclusivo, unha explicacion detallada dos ingredentes de cada plato, orixe etc.. uns platos diminutos, de sabores intensos, novedosos... non por iso mais espectaculares.. un viños rebuscados e explicados... uns postres diferentes buscando iso mais a diferenciacion que a perfeccion.. un final sorprendente... e en resumen, mais marketing que disfrute do paladar.. en resumen unha Experiencia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario